fascinerad
30 april 2008, 18:10
Filed under: Ja!

Jag har ju varit en herrans massa år på mitt nuvarande jobb. Efter senaste omorganisationen (kickades igång för drygt ett år sedan), så har jag varken en arbetsbeskrivning, utvecklingsplan eller typ …något.

Här hemma ligger numera min arbetsbeskrivning, mitt anställningskontrakt OCH ett första utkast till första projekt i mitt nya jobb. Mitt nya jobb som börjar i oktober. Helt totalt suveränt. Jag är så himla imponerad. -Jamen, här VILL de ju något. Dessutom vet de vad de vill.

Underbart!

* * *

Avdelning: Jäkla bra move Mo!

Annonser

2 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Kanske är det då att det blivit för många omorganisationer på det gamla stället att alla till sist har tappat fotfästet och orken till att tänka nytt går åt till att tänka om? Måste erkänna att på mitt jobb är vi just nu inne i en fas då vi mest tänker ”hitta resurser” och tid att tänka nytt och utvecklande finns inte i och med att chefen (= jag) har fullt upp i projekt även hon.

Är ju jättenyfis på nya jobbet. Är det liknande typ av bransch eller liknande arbetsuppgifter – vad?

Kommentar av Marie

Marie: Det är inom mitt specialistområde men inte en direkt konkurrent. Jag får en fri roll med inriktning mot kvalitet i ledningsgruppen utan personalansvar… toppen!

Fö så låter det nästan som om du jobbar där jag jobbar nu. Cheferna blir projektledare (vilket de skall kunna vara i viss utsträckning) och får inget utrymme för coachande ledarskap eller nytänk, vi har gått ifrån ledande i utvecklingsfrågor till att helt och hållet fokuser på produktvård.

Kommentar av Mo
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: