ja då!
16 juli 2008, 18:55
Filed under: Ja!, Småfolket | Etiketter:

…så är den största sonen numera fullblodsgolfare. Gröna kortet togs galant i eftermiddags och nu har vi firat med vaniljmunkar på altanen. Grattis fina A1!

Nu kan man undra varför ett barn som redan är så involverat i både fotboll och hockey skall köra på med ytterligare en sport?! Svaret är enkelt; golfen är ett skitbra komplement som förhoppningsvis funkar som avkoppling för honom. Han älskar att pula med sina klubbor, han kan stå på ranchen ensam i timtal och bara nöta, nöta och nöta. Han älskar att spela och fick han skulle han nog vara på golfbanan från 08-21. Sedan är det ju det där klassiska därtill, vill barn sporta så skall de göra det, gärna med stor varaition. När man är 10 år skall man inte koncentrera sig på ett fåtal sporter för att bli bra, när man är 10 år skall man få prova så mycket man bara vill och föräldrarna har tid (och pengar…) till. Eller hur?

Sedan måste själva mamman få tillägga att det är med viss förtjusning som hon noterar sonens medvetenhet kring klädval på golfen… att få se sonen någon gång i bland i annan klädsel än solkig tisha och badshorts alternativt RBK/CCM/Bauer-overall inger ett litet hopp…

Annonser

Kommentera so far
Lämna en kommentarKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: