Ingenting
10 januari 2009, 17:58
Filed under: Familj | Etiketter:

Idag har vi haft en underbar dag. Vi låg och grisade till efter klockan nio i morse helt utan skuldkänslor. När vi väl pallrat oss upp så svängde vi hop en riktig brunch med ägg, korv, massa olika brödsorter och hela kalaset. Att äta frulle i lugn och ro är då sannerligen inget vi är bortskämda med ens på helgerna, så det var verkligen en njutning att sitta där och bläddra i Dagens Blad.

Ute sken solen så det fick bli en långpromenad som jag avslutade med 45 minuter på crosstrainern. Efter en sådan ansträngning är man som kvinna väl värd ett hett bad med citrusolja. Piffade hår och naglar för att sedan krypa ned i favoritmysdressen. Slumrade 20 minuter på sängen, bara för att jag råkade lägga mig ned, slappna av och blunda.

Nu sitter jag här och surfar med ett gott glas rödvin medan maken skriker på övervåningen (Arsenalmatch). Vi kanske borde börja fundera på något att äta ?

Summerat en högst ovanlig dag i familjen D´s liv. Men behövlig. I morgon ringer klockan vid 07:15, 09:00 är det matcher för A2. Vid lunch samlas A1´s gäng för att matcha på annan ort. Såklart vill vi vara med, överallt. Back in business! 

* * *

Uppdaterat 18:27: Aha. Nu minsann är förfallet TOTALT! Ett glas Champagne och Mamma Mia på DVD; ”…I don’t know how but I suddenly lose control, there’s a fire within my soul”!

Annonser

2 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Underbart!Ha en kalaskväll med hela kitet!

Kommentar av Ann O Nym

Ann O Nym: Helt underbar film, nu är jag så där lycklig ända in i ryggmärgen!

Kommentar av Mo
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: