En söndag som alla andra
11 januari 2009, 18:30
Filed under: Uncategorized

Klockan på ringning 07:00, snoozade till 07:20 (champagnen?). När vi kliver upp är redan A2 redo, klädd med underställ, susp och skydd. I denna mundering intar han frukost.

Till hockeyrinken 08:30, S slipar skridskor och 09:00 kör matchracet igång. A2 är 6 år och kör vad man här ikring kallar ”Björnligan”; 1 x 20 minuter rullande klocka med match på tvären, tutbyten varje två minuter, inga resultat antecknas. Det går jättebra för A2 och hans gäng i alla tre matcherna, de har roligt och det är mål än hit än dit.

Efter detta är det en kaffe och korv med bröd i klubbens fik som gäller för 12:00 är det samlad avfärd med A1´s gäng till annan ort 4 mil bort. Hallen som A1 skall köra sin match i är nog södra Norrlands i särklass KALLASTE hall så jag har laddat med jättestora dunjackan och superpjucksen, snygg? Inte! Varm? Nästan… kanske. Ett kopp kaffe till och så är matchen igång. A1 är 10 år men man kör fortfarande tut-byten, dock effektiv tid och absolut nummerordning på bytena. Toppning av lag är TOTALT FÖRBJUDET.

3-3, säsongens absolut hårdaste match. A1´s femma nollar bakåt vilket gör honom glad eftersom han är back. En korv till sedan bilfärd hemåt. A1 sover i baksätet, vi svänger in om ett ICA Nära för att handla till måndagens frukost.

Nu sitter vi här, nyätna och nybadade (höll på att frysa ihop), och det enda jag kan tänka är att vi haft en jäkla fin dag.

Annonser

Kommentera so far
Lämna en kommentarKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: